bitKassen

Vi er en mindre virksomhed beliggende i det Nordjyske, nærmere Aars.

Vores vision er at skabe undervisning til fremtidens skoler - så eleverne er klar til at møde de udfordringer, der stilles i nutidens samfund.

 

Vi arbejder ud fra en mission om, at hjælpe lærerne til lettere at komme i gang med undervisning af eleverne. Vi ved godt, at der ikke er meget tid til, at sætte sig ind i nyt materiale, derfor vil vi gerne gøre det let, at komme i gang med undervisningen i naturfag eller naturteknik.

Det skal være let at komme i gang, derfor er det også på dansk. Alle vejledninger og materialer er på dansk, så du som lærer er hurtigt i gang med det sjove - nemlig undervisningen.

Vores værdier tager udgangspunkt i hverdagen, det skal være let, det skal være trygt og det skal være læreridt for dine elever. Du skal som underviser have let ved at finde det du skal bruge, det skal være let at komme i gang, og du har mulighed for at finde nyheder, når du starter på din næste sæson.

Vi arbejder løbende på nye undervisningssæt, og har allerede gang i mange nye tiltag. Hold øje med vores side, og tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sørger jeg for at holde dig orienteret.